Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa kapuściana na odchudzanie

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

główka kapusty ( młoda ) 1
duże cebule 3
pęczek selera naciowego 1
duże pietruszki 2
czerwone papryki 2
duże pomidory 4
woda
pieprz do smaku
chili do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kapuściana na odchudzanie

Wszystkie warzywa umyć i pokroić np. w kostkę. Wrzucić je do dużego garnka i zalać wodą tak aby warzywa były zakryte. Gotować do miękkości warzyw a potem doprawić do smaku pieprzem i chili, można dodać dosłownie 2 szczypty soli. Tak przygotowaną zupę jeść przez 7 dni na każdy posiłek, a potem na śniadanie i kolację. W następnych dniach można jeść tylko raz dziennie uważając aby nie objadać się innymi produktami spożywczymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

nutellla 25.10.2013 13:28
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak