Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białą kapustą i fasolą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 10 dag
fasola 5 dag
kukurydza 1/2 puszki
oliwa 3 łyżki
marchewka 1 sztuka
ogórek zielony 1 sztuka
papryka czerwona 1 strąk

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białą kapustą i fasolą

Białą kapustę należy bardzo drobniutko poszatkować. Fasolę ugotować do miękkości, czerwoną paprykę pokroić w drobniutką kosteczkę. Kukurydze odsączyć z zalewy. Marchewkę zetrzeć na tarce jarzynowej. Ogórka posiekać w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki należy ze sobą połączyć i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 01.12.2013 18:04
Super połączenie :-)
IKrakowianka 09.10.2012 17:23
super surówka
Katarzyna/kate1980 09.05.2012 19:29
fajniutka
Miki 30.01.2012 21:02
spoko
Baska Kaska 16.05.2011 16:30
świetna do ryby
szajba2 12.05.2011 19:46
z fasolą nie jadłem jeszcze
kielcok1 03.04.2011 17:04
bomba
berys18 04.03.2011 09:55
ciekawy przepis
Babciagramolka 04.02.2011 12:12
Kapustka z fasola - czemu nie - do wypróbowania
rakow2
rakow2 10.01.2011 14:58
ja też
Iwusia 18.11.2010 12:50
Takowej jeszcze nie jadłam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak