Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
marchewki 2 sztuki
jabłko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną odcisnąć i drobno pokroić. Marchewki i jabłko należy umyć i obrać, następnie zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach, dodać do kapusty. Do surówki należy dodać 3 łyżki oliwy, sól, pieprz i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 14.09.2013 09:29
Bardzo lubię taką surówkę
Ela15 26.07.2013 10:40
lubię taką surówkę
Seba 26.07.2013 10:21
lubimy takie surówki
IKrakowianka 20.07.2013 16:02
smaczna propozycja
Katarzyna/kate1980 19.03.2012 21:54
uwielbiam taką
Agnik 23.11.2011 16:21
robię taką
artur7 19.08.2011 13:06
fajne
szajba2 12.05.2011 19:45
jadłem już taką
kielcok1 03.04.2011 17:04
bomba
Tika4444 11.01.2011 14:40
fajna
rakow2
rakow2 10.01.2011 14:57
niesamowite
Iwusia 15.11.2010 21:49
też taką robię - jest smaczna :))
Dorota71 15.09.2010 13:24
uwielbiam kiszoną kapustę
sylwiachmiel 24.05.2010 10:15
kiszona kapusta,pysznisci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak