Sposób przygotowania

Krok 1 / 12

Do wykonania natchnęły mnie wizyta w Oberży Zakapior w Polańczyku a także udane grzybobranie.Ciasto na pierogi pochodzi z netu z przepisu na pierogi azjatyckie.
Farsz przygotowałam dzień wcześniej by ułatwić sobie sprawę.Ale można zrobić w tym samym czasie. Kaszę ugotowałam na sypko w osolonym wrzątku ok. 15 minut.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne pierogi.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    piękne smaczne super
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Super pierogi :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ale smakołyki :)
  • 2
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    robie podobnie
  • 2
    36267de07d33750bcec85f27c6d45727
    Opublikowano

    wyattearp

    wyglądają smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Olga_SK

    mmm... Moje smaki! :)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Mleka ma być trzy czwarte szklanki a pieprzu zielonego pół łyżeczki.Nie wiem dlaczego po dodaniu przepisu znikają ukośniki.Na pewno je wpisywałam. Bez nich ilości są co najmniej dziwne.Proszę o zwrócenie na to uwagi jeśli ktoś zechce wypróbować mój przepis.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    sasanka

    Fajna odmiana od ruskich pierogów :)
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    chętnie bym je zjadła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    smakowicie wyglądają
  • 0
    237120_kobieta_kolorowe_paznokcie_manicure_kubek
    Opublikowano

    Kuchenka

    na pewno są pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !