Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4
ząbki czosnku 3
kilka gałązek natki pietruszki, bazylii, mięty i szczypiorku
oliwy z oliwek 6 łyżek
sól
ryż 2 (w torebkach)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z ziołami

Ryż gotujemy 20 min, odcedzamy.
Pomidory parzymy, zdejmujemy skórkę i kroimy w kostkę
Czosnek miażdżymy. Zioła myjemy i siekamy
Wszystkie składniki mieszamy przyprawiamy do smaku i polewamy oliwą. Odstawiamy na 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 01.12.2014 11:58
świetna sałatka
Magda60 13.06.2011 23:24
ladnie wyglada
marenka 15.10.2010 05:51
Świetna sałatka
Katarzyna156 14.10.2010 21:48
fajna
Tomek16 01.10.2010 13:31
wygląda apetycznie
kotlet 26.09.2010 20:49
super sałatka
Klaudia007 02.09.2010 15:02
ciekawy przepis
gusia1000 15.08.2010 18:46
Na pewno jest smaczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak