Sposób przygotowania

Krok 3 / 4

Składniki ciasta na pierogi zagnieść ręcznie lub w robocie. Ciasto podzielić na porcje i każdą rozwałkować bardzo cienko. Za pomocą szklanki wykrawać koła. Nakładać po 2 łyżeczki farszu i zlepiać brzegi.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    noninka77

    pysznie wyglądają:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marta11

    pychotkaaaa
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    najbardziej lubię ruskie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 1
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    uwielbiam! mogłabym je jeść na śniadanie, na obiad i na kolację :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    Jadwiga/Jaga85

    Jak pięknie wyglądają, pyszne!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Uwielbiam :) Zresztą wszystkie pierogi lubię :) Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lis

    lubię takie pierogi - a ruskie to moje ulubione:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gary Michy

    Jak pięknie ulepione, mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ładnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe domowe pierogi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ładnie wyglądają
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smaczne pierożki
  • 0
    img_4845
    Opublikowano

    Ula

    cudnie wyglądają na tych zdjęciach! Już czuję zapach.. :) Przepis przetestuję
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    za takie ruskie mogę dać się pokroić! ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !