Ryba panierowana

Ryba panierowana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet rybny

    4 szt.
  • mleko

    100 ml.
  • panierka do ryb

    1 szt.
  • olej do smażenia

    1/2 szkl.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety umyć,namoczyć w mleku i obtoczyć w panierce. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bernadeta1

27.02.2013 16:11
pyszna taka rybka

Łucja1

03.02.2011 15:52
wspaniała!

Łucja1

03.02.2011 15:52
wspaniała!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat