Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z suszonymi buraczkami
Suszone buraczki w dowolnej ilości zmielić w młynku do kawy i dosypać do gotowego bigosu, doprawić całość pieprzem i ew. odrobiną soli - wymieszać jak najdokładniej.
kapusta kiszona | 1,5 kg |
golonka | 1 średnia |
cebula | 1 duża |
ziele angielskie | 5 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
jałowiec | 5 szt. |
kminek | 1/2 łyżeczki |
buraki | suszone |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
olej | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: