Składniki:
ziemniak | 2 szt |
seler | 1 mały kawałek |
pietruszka | 1 mała szt |
marchew | 2 szt |
kalafior | 0,5 główki |
fasolka szparagowa | 200 g |
koperek | 0,5 peczka |
śmietana 30% | 100 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
dowolny makaron | 100 g |
ziemniak | 2 szt |
seler | 1 mały kawałek |
pietruszka | 1 mała szt |
marchew | 2 szt |
kalafior | 0,5 główki |
fasolka szparagowa | 200 g |
koperek | 0,5 peczka |
śmietana 30% | 100 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
dowolny makaron | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: