Sposób przygotowania

Rybę przepuścić przez maszynkę z drobnym sitkiem, dodać 1 jajko, posiekaną natkę pietruszki, przyprawy i wymieszać. Bułkę tartą dodawać stopniowo, aż uzyskamy masę, z której da się uformować kotlety. Kotlety obtoczyć w tartej bułce i usmażyć na oleju lub upiec (około 40 minut w temperaturze 180 stopni).
Sos koperkowy: posiekać drobno koperek, wymieszać wszystkie składniki w rondelku, zagotować i doprawić do smaku

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Uwielbiam rybne kotlety ;)
  • 2
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne kotleciki
  • 2
    nowe-logo
    Opublikowano

    Noruas

    ryba zawsze jest super ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ao_12

    lubię rybne kotleciki
  • 1
    ja
    Opublikowano

    Jadwiga/Jaga85

    Wyglądają znakomicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela9

    Fajne kotleciki.
  • 0
    img_4308
    Opublikowano

    joanna30

    Pyszne takie kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    super przepisik
  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    pyszna klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Pyszne kotleciki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    proste i klssyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !