Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne z sosem koperkowym
Sos koperkowy: posiekać drobno koperek, wymieszać wszystkie składniki w rondelku, zagotować i doprawić do smaku
filety rybne | 1/2 kg |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
koper świeży | 1 pęczek |
jogurt naturalny | 1 opakowanie |
jajko | 1 szt. |
mąka | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: