Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z pasztetu drobiowego z pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
olej do smażenia
pasztet 30 (drobiowy z pieczarkami)

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z pasztetu drobiowego z pieczarkami

Pasztet kroimy na słupki. Obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na gorącym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 08.06.2012 21:57
Smaczne paluszki z pasztetu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak