Boczek nadziewany śliwkami.

Boczek nadziewany śliwkami.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzony boczek

    300 g
  • suszone śliwki bez pestek

    30
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek pociać na paseczki i owinąć nimi śliwki, nadziewac na wykałączki. Wstawić do dobrze nagrzanego piekarnika i piec ok 10 minut aż boczek będzie złocisty. Najlepsze jest to na ciepłao.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kate131

08.06.2012 09:46
ciekawe

Adamorek

07.08.2011 10:29
świetny boczuś

Grażyna13

02.11.2010 17:30
Pycha, muszę spróbować :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat