Składniki:
matiasy | 4 sztuki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
ostra musztarda | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżki |
oliwa | 5 łyżek |
małe cebulki | 5 sztuk |
ogórek konserwowy | 1 sztuka |
mleko | |
sól, pieprz, pieprz caenne | do smaku |
matiasy | 4 sztuki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
ostra musztarda | 1 łyżka |
ocet winny | 2 łyżki |
oliwa | 5 łyżek |
małe cebulki | 5 sztuk |
ogórek konserwowy | 1 sztuka |
mleko | |
sól, pieprz, pieprz caenne | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: