Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z farszem pieczarkowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6
pieczarki 4 sztuki duże
cebula biała 1
sól
pieprz
majonez 2 łyżki
margaryna 1,5 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z farszem pieczarkowym

Jajka ugotować na twardo. Obrać, przekroić na połówki, usunąć żółtko. Pieczarki umyć, pokroić w drobniutką kostkę i smażyć na margarynie. To samo uczynić z cebulą. Żółtko, cebulę, pieczarki wy mieszać z majonezem i przyprawić do smaku. Nadziewać jajka farszem. udekorować wedle uznania. Ja udekorowałam posiekanymi kiełkami rzodkiewki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 09.10.2013 08:49
smaczne są takie jajka :)
Czarnula87 03.10.2013 18:28
jajka lubią pieczarki więc będzie smacznie
AZgotuj 03.10.2013 17:16
przepysznie brzmi:)
miszelka 03.10.2013 16:53
chyba się skuszę :)
Sylwia26 03.10.2013 16:41
ślinka leci :)
babajaga1969 03.10.2013 16:40
pyszne muszą być ze zrumienioną cebulką i pieczarkami
sylwia_mc 03.10.2013 16:22
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak