Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowana biała cebula z serem gorgonzola.

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
ser gorgonzola 12 dag
oliwki czarne 8 szt
ocet balsamiczny 2 łyżki
oliwa 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowana biała cebula z serem gorgonzola.

Cebulę obrać, pokroić na 4 plastry. Patelnię grillową przesmarować olejem i grillować cebulę z obu stron.
Na każdy grillowany plaster cebuli położyć po ok. 3 dkg sera gorgonzola, albo innego sera pleśniowego, dodać po 2 czarne oliwki . Polać zgęszczonym octem balsamicznym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiejska-chatka 21.11.2013 08:42
pięknie podane
pawlito 14.11.2013 09:41
bardzo ciekawy wygląd
Maria 70 13.10.2013 19:00
Prosto,skromnie ,wytwornie,elegancko!
aniagdz 03.10.2013 14:35
wygląda bardzo apetycznie, ciekawa przystawka!
msmors 03.10.2013 11:01
ciekawa przystawka
Magula 03.10.2013 09:58
Bardzo proste a wygląda elegancko, jak z przyjęcia w drogich restauracjach
bogusia19 03.10.2013 09:28
ale piękne!!!
Paolcia 03.10.2013 09:20
super przepis ;)
Mysiunia 03.10.2013 09:11
prezentuje się rewelacyjnie! :)
dodi 03.10.2013 08:24
smakowitości mniam
marcia7 03.10.2013 03:16
ale wykwintnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak