Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyczy sztukamięs ;

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

0,5 kg czystego mięsa indyczego z rosołu ( miękkiego ) bez skór, kości, i chrząstek
4 marchewki z rosołu,2 pietruszki z rosołu,mały seler z rosołu

Przepis i sposób przygotowania na: Indyczy sztukamięs ;

Podawać mięso wyjęte bezpośrednio z gorącego rosołu obłożone marchewką , pietruszka i selerem z osobno podaną musztarda . Do tego albo ziemniaki z wody polane roztopionym masełkiem lub pieczywo.

Dodatkowo podać do popicia czysty ( doprawiony ) bulion w którym gotowało się mięso lub bulion z żółtkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 23.03.2012 15:22
pyszne
Agnik 06.06.2011 10:16
dietetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak