Indyczy sztukamięs ;

Indyczy sztukamięs ;

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 0,5 kg czystego mięsa indyczego z rosołu ( miękkiego ) bez skór, kości, i chrząstek

  • 4 marchewki z rosołu,2 pietruszki z rosołu,mały seler z rosołu

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podawać mięso wyjęte bezpośrednio z gorącego rosołu obłożone marchewką , pietruszka i selerem z osobno podaną musztarda . Do tego albo ziemniaki z wody polane roztopionym masełkiem lub pieczywo.

Dodatkowo podać do popicia czysty ( doprawiony ) bulion w którym gotowało się mięso lub bulion z żółtkiem .

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Juleczka20

23.03.2012 15:22
pyszne

Agnik

06.06.2011 10:16
dietetyczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat