Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa klasztorna

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 2 szt.
pietruszka 1 szt.
seler 1/4 szt.
fasola 25 dkg
suszone zioła 2 łyzki
śmietana 1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa klasztorna

Fasole namoczyć i ugotować, dodać pokrojone jarzyny i doprawić do smaku. Na końcu dać zioła i śmietanę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 05.07.2012 09:14
Lubie fasolową
Beata73 31.07.2010 14:18
super...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak