zupa klasztorna

zupa klasztorna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    2 szt.
  • pietruszka

    1 szt.
  • seler

    1/4 szt.
  • fasola

    25 dkg
  • suszone zioła

    2 łyzki
  • śmietana

    1 łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasole namoczyć i ugotować, dodać pokrojone jarzyny i doprawić do smaku. Na końcu dać zioła i śmietanę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Grażyna13

05.07.2012 09:14
Lubie fasolową

Beata73

31.07.2010 14:18
super...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat