Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebulki marynowane po tarnowsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebulki małe 1 kg
sól 1 łyżka
ocet winny 1/2 litra
ziele angielskie 1 łyzka
Liść laurowy suszony Prymat 1 łyzka
woda 250 (źródlana)
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 1 łyzka
wino białe wytrawne 1 litr.

Przepis i sposób przygotowania na: cebulki marynowane po tarnowsku

Cebulko zagotować z woda i solą .Z podanych składników zrobić marynatę i zalać cebulki. Pasteryzować 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 07.05.2011 17:11
pycha
Łucja1 13.01.2011 17:51
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak