Składniki:
kapusty czerwonej | 1/2 kg |
soli | 1 łyżka |
cukru | 1 łyżka |
jabłka | 1 szt. |
wody | 1,5 szklanki |
octu | 6 łyżek |
śliwek kalifornijskich | 10 dag |
żurawiny | 10 dag |
cebuli | 2 szt. |
kapusty czerwonej | 1/2 kg |
soli | 1 łyżka |
cukru | 1 łyżka |
jabłka | 1 szt. |
wody | 1,5 szklanki |
octu | 6 łyżek |
śliwek kalifornijskich | 10 dag |
żurawiny | 10 dag |
cebuli | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: