Sposób przygotowania

Tomek Jakubiak poleca:
W rondlu skarmelizuj cukier, dorzuć cebulki. Dodaj masło. Gdy masło się połączy z cukrem, dolej octu balsamicznego i wytrawnego wina. Dorzuć kilka listków estragonu.
Ogień zmniejsz do minimum. Cebulki duś przez 1,5 godziny. Wszystkie składniki pasty dokładnie posiekaj i wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem. Bagietki przekrój wzdłuż i każdą posmaruj pastą. Bagietki wstaw do nagrzanego do 120 stopni piekarnika i piecz, aż się zrumienią. Do piekarnika wrzuć całego camemberta i piecz go, aż napęcznieje. W trakcie pieczenia zrób sałatkę. Zioła wymieszaj z sokiem z cytryny. Dopraw oliwą, solą i pieprzem. Gotową bagietkę polej sosem z cebulkami i posyp sałatką. W napęczniałym camembercie zrób dziurę i polej nim gotowe bagietki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata9

    pyszne jedzonko
  • 1
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    wygląda rewelacyjnie, zjadłabym :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Uwielbiam takie przystawki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    na pewno smaczne
  • 0
    p
    Opublikowano

    Ewa

    Uwielbiam wszystko, co ma w swym składzie suszone pomidory. Wygląda apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    wygląda genialnie aż ma się od razu ochotę na nie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    coś wspaniałego
  • 1
    original
    Opublikowano

    arbuzowo

    uwielbiamy takie smaki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    wygląda wspaniale

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !