Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po węgiersku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka
ryba-filet
olej
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po węgiersku

Kilka łyżek mąki wymieszać ze sproszkowaną papryką, tak aby mąka nabrała różowego koloru. Obtoczyć kawałki ryby i smażyć na głębokim tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 28.09.2010 14:41
lubię rybki
buksiak12 27.08.2010 12:27
super sprawa
Dorota71 27.08.2010 11:28
ciekawe jak smakuje
Emilia22 27.08.2010 10:50
fajny przepis
Emilia22 27.08.2010 10:50
fajny przepis
Maryś1 04.08.2010 13:01
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak