Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowane ryby

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka
sól
olej
ryba-filet
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: panierowane ryby

Posolone, pozbawione skóry kawałki ryby oprószyć w mące, roztrzepanym jajku, a następnie obtoczyć w tartej bułce- obrumienić na rozgrzanym tłuszczu odstawić aby doszły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 09.08.2011 11:41
i cytrynka do tego
Maryś1 04.08.2010 13:01
rybeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak