panierowane ryby

panierowane ryby

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

  • sól

  • olej

  • ryba-filet

  • jajko

  • bułka tarta

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Posolone, pozbawione skóry kawałki ryby oprószyć w mące, roztrzepanym jajku, a następnie obtoczyć w tartej bułce- obrumienić na rozgrzanym tłuszczu odstawić aby doszły.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Sylwia56

09.08.2011 11:41
i cytrynka do tego

Maryś1

04.08.2010 13:01
rybeczki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat