smażona ryba w panierce z mąki

smażona ryba w panierce z mąki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

  • jajko

  • sól

  • olej

  • ryba

    (filet)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Posolone kawałki ryby oprószyć mąką, obrumienić na rozgrzanym tłuszczu, odstawić aby doszły.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kriso

28.07.2011 13:13
super przepis

Przemek4

29.07.2010 17:47
pycha taka rybka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat