Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deserek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza manna 4 łyżki
mleko 1 litr
budyń waniliowy 3 szt
dżem z czarnej porzeczki 3 słoiczki

Przepis i sposób przygotowania na: Deserek

Ugotować kasze manną i wyłożyć do naczynia na spód. Zagotować mleko dodając do niego nasze dżemy i zagęścić budyniem, wyłożyć do naczynia na naszą kaszkę i dodać na górę nasze ulubione owoce. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak