Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiązki do rosołu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

natka pietruszki
liście selera
liście pora

Przepis i sposób przygotowania na: Wiązki do rosołu

Zieleninę dokładnie myjemy i pozostawiamy do całkowitego wyschnięcia. Następnie łączymy po kilka łodyg pietruszki, selera,pora, lubczyku. Związujemy mocno nitką, ja wkładam wszystko do jednego woreczka i zamrażam.Doskonałe do rosołu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 01.10.2013 07:51
to bardzo dobry pomysł - ja robię wszystko w oddzielnych pojemnikach
gosia56 29.09.2013 08:29
bardzo dobry pomysł sama tak robię od lat
ben-ka 28.09.2013 08:48
Zawsze mrożę dużo zieleniny ale robię to w oddzielnych pojemnikach.Twój sposób jest fajny.
joanna__s 24.09.2013 14:19
Chyba też zacznę tak robić. To bardzo dobry pomysł.
Czarnula87 24.09.2013 13:05
też robię podobne tylko niektóre suszę, a inne mrożę
Agata
Agata 24.09.2013 13:02
fajnie wygląda
PIOTR11 24.09.2013 12:20
pomysł do wykorzystania
noninka77 24.09.2013 11:51
świetny pomysł
Wojt@s
Wojt@s 24.09.2013 11:23
muszę w końcu sam spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak