Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszny chrzan

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mała ( 30 dag) laska chrzanu
jajko 3 szt
śmietana 1/4 szkl
sól i cukier
ocet 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszny chrzan

Chrzan starkować. Zaparzyć wrzątkiem z solą, cukrem i octem. Ostudzić.Jajka ugotować na twardo. Posiekać a następnie utrzeć ze śmietaną, dodac chrzan, dokładnie wymieszać i przełożyć do słoiczka

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.07.2015 17:56
Robię taki.
Anna169Hosz 04.11.2014 10:44
Pyszny, zawsze robię taki sam.
Henryka2 01.10.2011 18:42
Tak,może postać w lodówce do 3 dni
rjustysia 01.10.2011 13:15
Ja też o tych jajkach nie wiedziałam. Zastanawiam się, jak długo taki chrzan może postać.
SmacznaPyza 21.11.2010 17:33
jajek nie dodawałam, może być fajne - wypróbuję
iwona332 17.09.2010 22:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak