Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PAPRYKA NADZIEWANA SAŁATKĄ

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1/2 kg
papryka pomarańczowa 1/2 kg
biała fasola 1 puszka
słoiczek marynowanych pieczare 1 słoiczek
majonez
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: PAPRYKA NADZIEWANA SAŁATKĄ

Wykonanie:
Czerwoną paprykę umyć, odciąć ozdobnie górę i oczyścić z nasion. Paprykę jasną również umyć, oczyścić z nasion i włożyć do bardzo gorącego piekarnika. Zapiec do momentu aż papryka zbrązowieje, następnie obrać ze skóry i drobno pokroić. Wymieszać z fasolą z puszki i pokrojonymi pieczarkami. Przyprawić do smaku, dodać majonez i nakładać do wcześniej przygotowanych czerwonych papryk.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 21.09.2013 07:57
fajny pomysł
Monika-twin 20.09.2013 20:57
hm, smacznie...
Jusiaa 20.09.2013 20:05
bardzo pomysłowe
iwi 20.09.2013 19:53
Ciekawa sałatka
Melania 20.09.2013 19:28
Uwielbiam takie przystawki :)
marta19 20.09.2013 19:28
ciekawy przepis
sylwia_mc 20.09.2013 19:01
Bardzo fajny przepis
Renata9 20.09.2013 17:56
fajna ta papryczka, takiej nadziewanej nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak