Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kolorowa pekinka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchew 2 szt
cebula 1 szt
papryka czerwona 1 szt
sok z cytryny 1 szt
sól
pieprz
cukier 1 łyżka
jabłko 1 duże
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kolorowa pekinka

Kapustę poszatkować. Marchew,jabłko zetrzeć.Paprykę i cebulę oczyścić i pokroić w paski. Wszystko razem wymieszać, dodać oliwę i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 12.10.2013 09:29
już czuję ten smak:-), super zdrowa surówka , rewelacja:-)
traktorek 21.09.2013 19:23
fajne kolorowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak