Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Pierś z kurczaka płuczemy, osuszamy i kroimy w paski. oprószamy ją solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą i odstawiamy na kwadrans. Po tym czasie kurczaka gotujemy 30 minut na parze (do miękkości). Ja użyłam metalowego sitka, ustawiłam je na garnku z gotującą się wodą na wolnym ogniu.


Komentarze

  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    ale apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Megg

    smaczny obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    apetycznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    palce lizac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Zdrowo przygotowany i pysznie podany :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    zdrowo i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    sasanka

    jak widać powyżej kurczak na parze nie musi być mdły i szaro-bury :)
  • 0
    img_4308
    Opublikowano

    joanna30

    Pyszny obiadek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monia

    Spróbowałabym takiej salsy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Bardzo apetyczne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    godne polecenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmors

    ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela9

    Pyszne i fajne danie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    votus

    pyszne!! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !