Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczone zeberka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 2 kg
keczup 1
dżem morelowy 1
Kucharek przyprawa do potraw
cebula 2

Przepis i sposób przygotowania na: pieczone zeberka

żeberka kroimy w paski posypujemy kucharkiem i zostawiamy na noc dno naczynia żaroodpornego smarujemy cienką warstwą keczupu i dżemu wkładamy żeberka i krążki cebuli grubo smarujemy keczupem i dżemem pieczemy ok 2 godzi pod przykryciem w200 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 27.08.2011 19:23
wyglądają pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak