Przepis i sposób przygotowania na: Cebulniki
Zrób farsz: Mięso i cebulę drobno posiekaj i połącz.
Kulki ciast rozwałkuj na placki i nałóż farsz. Zalep brzegi, posmaruj masłem i ułóż na blaszce. Piecz 40 minut w temp. 180-200 st.C.
mąka | 2 szkl |
mleko | 1 szkl |
jajko | 1 szt |
sól | 1 łyżeczka |
Farsz: | |
wołowina | 0,5 kg |
cebula | 0,5 kg |
sól, pieprz | |
roztopione masło | |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: