Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip konstanciński

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pasztet 15 dkg
masło lub dobra margaryna 2 łyżki
młode rzodkiewki 1 pęczek
posiekany szczypiorek 1 garść
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip konstanciński

Pasztet utrzeć z masłem na jednolitą masę. Rzodkiewki umyć i dokładnie oczyścić, usuwając korzonki, drobno posiekać. Dodać posiekaną zieleninę i dokładnie wymieszać. Ewentualnie dosolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pauluna
pauluna 26.08.2010 15:49
ciekawy
iwa643 24.08.2010 13:15
interesujace
marzencia2007 24.08.2010 11:02
zgadzam sie z plocia :)
plocia 07.08.2010 08:56
Dipy są niezastąpione
RenataZ-et 02.08.2010 20:17
Ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak