Dip konstanciński

Dip konstanciński

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pasztet

    15 dkg
  • masło lub dobra margaryna

    2 łyżki
  • młode rzodkiewki

    1 pęczek
  • posiekany szczypiorek

    1 garść
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pasztet utrzeć z masłem na jednolitą masę. Rzodkiewki umyć i dokładnie oczyścić, usuwając korzonki, drobno posiekać. Dodać posiekaną zieleninę i dokładnie wymieszać. Ewentualnie dosolić.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pauluna

26.08.2010 15:49
ciekawy

iwa643

24.08.2010 13:15
interesujace

marzencia2007

24.08.2010 11:02
zgadzam sie z plocia :)

plocia

07.08.2010 08:56
Dipy są niezastąpione

RenataZ-et

02.08.2010 20:17
Ciekawy przepis :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat