żurawina do mięsa

żurawina do mięsa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurawina

    1 kg.
  • gruszki

    1 kg.
  • woda

    500 ml.
  • cukier

    300 g.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gruszki obieramy i kroimy. Wkładamy do garnka i gotujemy z woda. Dodajmy żurawiną i cukier. Gdy się rozgotują dać do słoików i przewrócić do góry dnem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

15.04.2013 20:10
pyszniutka!!!!!

Łucja1

08.01.2011 18:51
ciekawa w smaku!

mamusia1

27.09.2010 16:32
smak lata w słoiczkach!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat