Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żurawina do mięsa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żurawina 1 kg.
gruszki 1 kg.
woda 500 ml.
cukier 300 g.

Przepis i sposób przygotowania na: żurawina do mięsa

Gruszki obieramy i kroimy. Wkładamy do garnka i gotujemy z woda. Dodajmy żurawiną i cukier. Gdy się rozgotują dać do słoików i przewrócić do góry dnem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 15.04.2013 20:10
pyszniutka!!!!!
Łucja1 08.01.2011 18:51
ciekawa w smaku!
mamusia1 27.09.2010 16:32
smak lata w słoiczkach!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak