borówki do mięsa

borówki do mięsa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    1 kg.
  • woda

    500 ml.
  • cukier

    300 g.
  • borówki

    1 kg.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obrać i pokroić. Wrzucić do garnka i rozgotować razem z borówkami , wodą i cukrem. Gotowe borówki gorące wkładać do słoików i zakręcać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

04.05.2013 09:30
polecam wszystkim

Łucja1

08.01.2011 18:50
smaczne!

mamusia1

27.09.2010 16:32
pyszne na zimę!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat