Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kopytka z kiełbasą i cebulką

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kopytka 1/2 kg
kiełbasa podwawelska 1 laska
cebula 1 sztuka
masło 1 łyżka
sos cygański 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kopytka z kiełbasą i cebulką

Kroki postępowania

1
Cebulę kroimy kostkę i delikatnie podsmażamy na maśle. Kiełbasę kroimy w cienkie plasterki-dodajemy do cebulki, podsmażamy.
Krok 1 - Kopytka z kiełbasą i cebulką foto
2
Do kiełbasy przekładamy kopytka.
Krok 2 - Kopytka z kiełbasą i cebulką foto
3
Mieszamy z sosem cygańskim lub innym dobrym sosem pomidorowym. Smacznego!
Krok 3 - Kopytka z kiełbasą i cebulką foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 06.09.2013 23:38
polecam, są smaczne
sara1 06.09.2013 09:11
apetyczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak