Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka sezonowa ze śliwek węgierek

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śliwki węgierki 0,5 kg
kwaśna śmietanka 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka sezonowa ze śliwek węgierek

Śliwki umyś, wypestkowac i pokroic na ósemki (łódeczki). Cebulę pokroi w kosteczkę. Wszystko włożyc do miski i dodac śmietankę, posolic do smaku. Dobrze wymieszac. Polecam to smak bardzo oryginalny ale wielu przypada do gustu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 08.05.2011 16:25
śliwki lubię ale żeby jeść je ze śmietaną ...
Barbara55 22.04.2011 13:38
tylko czy jadalne?
kielcok1 23.03.2011 16:16
oryginalne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak