Ocet melisowy

Ocet melisowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ocet 10 %

    1 litr.
  • melisa

    50 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Melisę wrzucamy do octu. Po dwóch tygodniach przecedzamy. Otrzymujemy ocet o delikatnym,cytrynowym smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Beata73

10.08.2013 12:18
ciekawy w smaku

Beata73

25.07.2013 08:16
ciekawy smak do sałatki

Łucja1

06.01.2011 15:59
ciekawy smak!

mamusia1

27.09.2010 16:24
w sam raz do swieżych warzyw!

elwal

03.08.2010 16:09
JA także robię różne smakowe octy :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat