Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ocet melisowy

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet 10 % 1 litr.
melisa 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Ocet melisowy

Melisę wrzucamy do octu. Po dwóch tygodniach przecedzamy. Otrzymujemy ocet o delikatnym,cytrynowym smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 10.08.2013 12:18
ciekawy w smaku
Beata73 25.07.2013 08:16
ciekawy smak do sałatki
Łucja1 06.01.2011 15:59
ciekawy smak!
mamusia1 27.09.2010 16:24
w sam raz do swieżych warzyw!
elwal
elwal 03.08.2010 16:09
JA także robię różne smakowe octy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak