Cukinia faszerowana kaszanką

Cukinia faszerowana kaszanką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

  • kaszanka

    1 pętko
  • musztarda sarepska lub delikatesowa

  • ketchup

  • olej

    3 łyż.
  • sól i pieprz

    do smaku
  • chrzan

    1 łyż.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukinię przekroić na połowę i wydrążyć środek.
Kaszankę rozdrobnić widelcem, z dodatkiem chrzanu,
soli, pieprzu, oleju i łyżki musztardy. Farszem
napełniamy cukinię. Układamy na blasze i pieczemy
do momentu, gdy cukinia będzie miękka.
Podajemy z odrobiną musztardy i ketchupu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewelina/bunia

12.05.2011 20:09
pierwsze słysze podoba mi sie

gusia1000

21.11.2010 12:22
Świetny pomysł.

annamariakowalczyk3

24.10.2010 22:00
mniam

annamariakowalczyk3

24.10.2010 22:00
mniam

annamariakowalczyk3

24.10.2010 22:00
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat