Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg grillowany
Kroki postępowania
Rybę podajemy z cytryną i grillowanymi warzywami a także z fasolką szparagową :)
Smacznego :)
pstrąg | 2 szt. |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczka |
kolendra | 1/3 łyżeczka |
sól kamienna | |
pietruszka zielona | 2 gałązka |
koperek | 2 gałązka |
masło | 1 1/2 łyżka |
papryka czerwona | 1 szt. |
cukinia | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbek |
cytrynka | 1/2 szt. |
bazylia | 6 listki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: