Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grahamka na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grahamka
serek topiony
ser żółty 2 plasterki
mozzarella w kulce pół kulki
pomidor
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Grahamka na ciepło

Bułkę przekroić na pół. Obie połówki posmarować serkiem, położyć na nie ser żółty oraz plastry pomidora i mozzarelli. Posypać posiekaną natką pietruszki i bazylią. Zapiekać 10 min. w 160-180st C.
Można podawać z różnymi sosami-według gustu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 30.08.2013 18:08
szkoda, że zdjęcie przedstawia nie zapieczoną kanapkę...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak