Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane papryczki
Kroki postępowania
Smacznego :)
mięso mielone | 0,5 kg |
jajko | 1 sz |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
cukinia | 1 mała |
pomidor | 1 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
papryka | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: