Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kolendra na zimę

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

natka kolendry 20 dkg
sól 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: kolendra na zimę

Natkę kolendry drobno pokroić i przesypując sola ułożyć w słoiku. Słoik zamknąć i przechowywać w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 07.03.2011 09:41
dobry pomysł
Łucja1 02.01.2011 15:54
warto zrobić na wiosnę!
Łucja1 02.01.2011 15:54
warto zrobić na wiosnę!
mamusia1 24.09.2010 19:57
fajne ale nigdzie nie ma kolendry zielonej!znaczy się natki!
noculos 07.09.2010 11:25
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak