kolendra na zimę

kolendra na zimę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • natka kolendry

    20 dkg
  • sól

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Natkę kolendry drobno pokroić i przesypując sola ułożyć w słoiku. Słoik zamknąć i przechowywać w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mala2021

07.03.2011 09:41
dobry pomysł

Łucja1

02.01.2011 15:54
warto zrobić na wiosnę!

Łucja1

02.01.2011 15:54
warto zrobić na wiosnę!

mamusia1

24.09.2010 19:57
fajne ale nigdzie nie ma kolendry zielonej!znaczy się natki!

noculos

07.09.2010 11:25
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat