Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koperek na zimę

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koperek 4 wiązki
sól 4 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: koperek na zimę

Koperek drobno pokroić i układać w słoiku na przemian przesypując solą.Zakręcić słoik i trzymać w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 24.05.2013 16:43
Zamrażam koperek i zapewniam,że sól jest zbędna.
Dorian 04.09.2012 18:18
tez cos takiego mam w zamrazarce na zime
marcia71 28.04.2011 17:02
ale strasznie słone to bedzie
Łucja1 01.01.2011 13:59
szkoda że zdjęcie jest nie do tego przepisu!
mamusia1 24.09.2010 19:54
robię taki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak