koperek na zimę

koperek na zimę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • koperek

    4 wiązki
  • sól

    4 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Koperek drobno pokroić i układać w słoiku na przemian przesypując solą.Zakręcić słoik i trzymać w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa104

24.05.2013 16:43
Zamrażam koperek i zapewniam,że sól jest zbędna.

Dorian

04.09.2012 18:18
tez cos takiego mam w zamrazarce na zime

marcia71

28.04.2011 17:02
ale strasznie słone to bedzie

Łucja1

01.01.2011 13:59
szkoda że zdjęcie jest nie do tego przepisu!

mamusia1

24.09.2010 19:54
robię taki!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat