jajecznica ze szczypiorkiem

jajecznica ze szczypiorkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4
  • masło

    20 gram
  • Szczypiorek cienki

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • pomidor

    1
  • pieczywo razowe

    4 kromki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

na patelni rozgrzewamy masło wbijamy jajka, doprawiamy solą pieprzem mieszamy i smażymy 3-5 minut, pod koniec dodajemy drobno pokrojony szczypiorek. mieszamy i wykładamy na talerz. Podajemy z pieczywem razowym i pokrojonym w ósemki pomidorem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat